Despre Noi


Societatea SC Top Sting SRL a fost înființată in anul 2011 avand un personal tanar, dinamic si experimantat in acelasi timp.
Activitatea de baza a SC Top Sting SRL o reprezinta verificarea, repararea si reincarcarea stingatoarelor de incendiu, montarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de limitare, stingere sau avertizare incendiu si comercializarea tuturor tipurilor de stingatoare si echipamente PSI.

Principalul scop al firmei este consolidarea pozitiei si castigarea de noi piete prin realizarea de lucrari si comercializarea de produse la un nivel de calitate care sa satisfaca cerintele si asteptarile clientilor, prin selectarea riguroasa a furnizorilor si colaboratorilor si prin imbunatatirea continua a competentei personalului si orientarea acestuia spre managementul calitatii.

Personalul de conducere tanar, preocuparea constanta pentru imbunatatirea metodelor de lucru in pas cu noile tehnici, pentru formarea unui personal bine pregatit, precum si receptivitatea la cerintele clientilor nostri, ne-au adus numeroase satisfactii, rezultatele noastre fiind evidentiate si de clasarea firmei pe primele locuri in randul firmelor prestatoare de astfel de servicii.

Societatea noastra a implementat si mentine un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008

Dispunem de toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea acestor ativitati, acestea fiind emise de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - "Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti".

Suntem preocupati permanent sa asiguram angajatilor nostri un mediu de lucru adecvat pentru desfasurarea corespunzatoare a tuturor proceselor.
In activitatea noastra se utilizeaza echipamente performante care permit efectuarea unor lucrari eficiente dar si o utilizare corecta a echipamentelor in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator.

Agentii SC Top Sting SRL sunt instruiti, atat prin cursuri de specializare la institutii avizate, cat si in cadrul firmei, in scopul reimprospatarii cunostiintelor si asimilarii informatiilor referitoare la noile produse ce apar pe piata si modul de utilizare al acestora. Aceste cursuri se realizeaza de catre consilierul firmei care, pe langa pregatirea dobandita in cei peste 35 de ani de activitate in domeniu, ca si colonel in cadrul grupului de pompieri Banat, este si posesorul Certificatului de Atestare Profesionala, eliberat de Centrul National pentru Securitate la Incediu si Protectie Civila.


Date de Identificare

Denumirea Societății
SC Top Sting SRL
Forma Juridică
"Top Sting" este o firma cu raspundere limitata, integral romaneasca, cu capital exclusiv privat, infiintata in 2011
Cod Unic de Inregistrare
RO28153527
Nr. Registrul Comertului
J35/507/2011
Sediul societatii
SC Top Sting SRL are sediul in Timisoara, Str. Lorena nr. 88
Email
topstingtimisoara@gmail.com
Web
www.topsting.ro
Telefoane
0723 673 382 / 0723 676 378 / 0724 813 967
Fax
0356 008 445

Autorizații

Poze